Výborná a vláčná buchta s tvarohem
těsto:
krém: pokud chcete silnější vrstvu, zdvojnásobte dávku
poleva:
Oddělíme žloutky od bílků, z bílků vyšleháme sníh. Žloutky smícháme s cukrem a moukou a postupně zašleháme vytvořený sníh. Dáme do hlubšího plechu, pečeme na 165°C cca 15-20 min.
Necháme Heru trochu "zahřát" z lednice - vyndáme ji dřív než začneme dělat krém, aby povolila, nakrájíme na kousky a vyšleháme s cukrem. Poté po lžících přidáme tvaroh a šleháme krém. Natíráme na vychladlý korpus. Dáme do lednice.
Odměříme si 400ml pomerančového džusu a vaříme pudink podle návodu. Ještě horký dáme na tvarohový krém, rychle chladne.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024