Buchta s tvarohem "džusovka"

Výborná a vláčná buchta s tvarohem 

Ingredience

těsto:

  • 5 vajec
  • 160g moučkového cukru
  • 150g polohrubé mouky

krém: pokud chcete silnější vrstvu, zdvojnásobte dávku

  • 100g Hery
  • 1 plnotučný tvaroh
  • 2 lžíce moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

poleva:

  • 400ml pomerančového džusu
  • 1 vanilkový pudink

Postup

Oddělíme žloutky od bílků, z bílků vyšleháme sníh. Žloutky smícháme s cukrem a moukou a postupně zašleháme vytvořený sníh. Dáme do hlubšího plechu, pečeme na 165°C cca 15-20 min.

Necháme Heru trochu "zahřát" z lednice - vyndáme ji dřív než začneme dělat krém, aby povolila, nakrájíme na kousky a vyšleháme s cukrem. Poté po lžících přidáme tvaroh a šleháme krém. Natíráme na vychladlý korpus. Dáme do lednice.

Odměříme si 400ml pomerančového džusu a vaříme pudink podle návodu. Ještě horký dáme na tvarohový krém, rychle chladne.

ileostomie dezert tvaroh dieta

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací