Co si dát v restauraci? 2

Moje hokusy pokusy jídel v restauracích a kavárnách 3 měsíce po operaci

Zkoušela jsem kuřecí plátek s rajčaty a mozzarelou, rajčata jsem odstranila, rukolový salát jsem malinko ochutnala, hranolky byly v pohodě.

Pizza s eidamem a šunkou nebyl úplně dobrý nápad, sýr ztvrdnul a pak se mi ty kousíčky lepily po celém vnitřku pytlíku. Takže příště zvolit jiný sýr. V rajčatovém základu jsem měla průměrně 1 zrnko rajčete a 1 kousek slupky na trojúhelníček (ano, pitvala jsem).

Zmrzlinu v těchto parných dnech volím zatím doma ovocnou vodovou, v kavárnách a cukrárnách ovocné sorbety, kde nejsou přítomna zrníčka. Nějak se ještě bojím. A taky aby nebyly smetanové. Opět jsem strašpytlík.undecided

Cheesecake byl opravdu hodně sladký, kávu snáším víceméně dobře, když si nejsem jistá, dávám si bez kofeinu. Zapečené panini šunka sýr a rukola taky úplně v pohodě.

Rada na závěr: NEjezte PÁLIVÉ! Já zkusila z jednoho zapečeného jídla, kde byla vzdáleně přítomna chilli paprička, ochutnat dva plátky brambory a myslela jsem, že mi upadne střívko. Strašně to pálilo a svědilo a prostě všechno. No hrůza. Počkala jsem, než to teda vyjde a poté jsem si pytlíček na radu mé stoma sestry vypláchla vodou z PETky. Úleva jako prase!cool

restaurace stomici ileostomie dieta

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací