Když chcete zkusit chuť krásně rozpadajícího se hovězího masíčka, mňam
3-4 porce
Nakrájela jsem si maso na plátky, naklepala jsem je, osolila a opepřila. Dále jsem nakrájela cibuli na kostičky a v hrnci jsem rozehřála máslo (olej – na co si žaludek troufne). Cibulka se zesklovatí, přidá se maso, které se rychle z obou stran zatáhne. Přidám lžičku sladké červené papriky. Vše zaliji vodou (1l) a přidám jeden masox. Takto dusím, podlévám do změknutí masa a přidám lžíci plnotučné hořčice pro dochucení.
Na závěr lze zahustit jíškou, pokud snesete. Buď klasickou z másla a mouky, nebo již připravenou z obchodu. Podle chuti na závěr ještě můžeme přisolit.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024