Pokud vaše střívka zvládnou květák, máme tady nápad na jednoduchý, rychlý a chutný oběd (zařazeno cca po 5 měsících od operace)
Květák umyjeme, rozebereme na růžičky a povaříme ve slané vodě do změknutí. Květák necháme vychladnout a poté ho můžeme ještě pokrájet na menší kousky. Dále si pokrájíme cibuli na kostičky. V hrnci si rozehřejeme olej, zpěníme na něm cibulku a přidáme květák a restujeme. Vlijeme rozšlehaná vejce a bylinky a za stálého míchání restujeme, než se vejce srazí.
Můžeme podávat s vařeným bramborem.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
26. 12. 2024
26. 11. 2024
6. 8. 2024
16. 4. 2024