Hledáte inspiraci na marinádu? Fantazii se meze nekladou
Kuřecí křidýlka zpracujeme, osekáme špičky, na kterých stejně není žádné maso, dáme do misky, přidáme olej a koření. Nandáme do pekáčku a pečeme zvolna v troubě na 130°C klidně 1,5-2h. Pak si svaříme marinádu. Do rendlíku dáme med, prolisovaný česnek a sojovku. Krátce svaříme a pozor, směs má tendenci pěnit.
Potřeme marinádou křidýlka a zvedneme teplotu na 180°C. Za 5 minut potřeme opět výpekem a pečeme dalších 5 min.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024