Pečený králík s bramborem

"Králíka, pořád jenom Králíka, ani Pinďa už to nežere, viď, Pinďo, že už nechceš králíka?!" A to já zase jooo 

Ingredience

  • králičí čtvrtky (kupovala jsem v Lidlu)
  • slanina
  • cibule
  • hořčice
  • sůl, tymián, bobkový list, nové koření
  • olej

Postup

Králičí čtvrtky osolíme a pomažeme horčicí. V hrnci (který můžeme dát i do trouby) si rozehřejeme olej, nakrájíme si na drobno slaninu, na hrubo cibuli. Slaninu osmahneme, přidáme čtvrtky králíka, zprudka opečeme se všech stran, zasypeme cibulí. Dále směs posypeme tymiánem, přidáme 1 bobkový list a 4 kuličky nového koření. Podlijeme vodou a dáme do trouby, která je vyhřátá na 200°C. Pečeme podle typu masa, asi 50 minut až hodinu. Mezitím ještě podlijeme.

Podáváme s vařeným bramborem.

dieta ileostomie maso brambor

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací