Péřová buchta

Rychlý, jemný a vláčný moučník s pudinkem 

Ingredience

na menší plech

  • 1/2l mléka
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 1 lžíce cukru

na těsto:

  • 4 vejce
  • 200g cukru moučky
  • 100ml oleje
  • 200g hladké mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1-2 zakysané smetany
  • 1 skořicový cukr

Postup

Uvaříme si vanilkový pudink podle návodu. Rozehřejeme si troubu na 200°C. Poté rozmícháme vejce s cukrem, přidáme olej, mouku a prášek do pečiva a ušleháme. Vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto nalijeme horký pudink a dáme na 20 minut péct. Po upečení ještě na horký koláč nandáme zakysanou smetanu, rozetřeme a posypeme skořicovým cukrem.

dieta ileostomie moučník

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)
Novoroční blues (CHT3/IV. linie)
Šťastný a veselý? (CHT2/IV. linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací