7. 2. 2019
Tahle polévka zahřeje na těle i na duši. Aneb když už vám vývary lezou i ušima!
9. 5. 2018
Polévka je grunt! A hlavně všechny možné vývary jsou super extra výživné! Na vývarech jsem ulítávala celý první měsíc po propuštění z nemocnice a dnes tomu není jinak..
7. 2. 2019
Pokud se vám nechce mato motat, plnit, svazovat, tenhle recept je značka ideál!
24. 6. 2018
Omáčka jak má být! Představíme si jednoduchou variantu s masem a knedlíčkem. Dá se podávat i s vařeným bramborem a vejcem, pokud máte vyzkoušeno, že vám vejce nedělá žádné problémy. (zařazeno cca po 4 měsících od operace)
21. 5. 2018
Když chcete zkusit chuť krásně rozpadajícího se hovězího masíčka, mňam
1. 5. 2018
Tuto omajdu miluju již od dob školních jídelen, protože tam ji vařili opravdu skvěle. Ne, nedělám si legraci, byla fakt dobrá!
15. 4. 2019
Jaké to je trávit svátky na IPCHu? A jak je budu trávit letos?
22. 5. 2018
Známe to všichni. Jezdíme po doktorech, koná se oslava, nebo si prostě chceme jít na chvíli sednout jinam než do čekárny. Jenže co si objednat k jídlu v restauraci?
25. 3. 2019
Jaké bylo období mezichemkové tentokrát? A co se stane, když začne mít nemocný "roupy"? (jako že začne vymejšlet, ne ty potvory)
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024