Ať nemusíte mlsně koukat a závidět, když se doma rozhodnou, že se udělá slavnostní bramborový salát a řízek! Trošku vám při přípravě odeberou a udělají lehčí verzi.
(1-2 porce)
Všechny suroviny do salátu nakrájíme na kostičky a smícháme s majonézou a hořčicí. Samozřejmě si můžete upravit suroviny podle sebe, co snesete. Tuto verzi jsem zkoušela já asi po 5 týdnech, co jsem začala jíst po operaci.
Řízky klasicky obalíme v trojobalu a osmahneme na přepuštěném másle a vysušíme přebytečnou mastnotu ubrouskem.
Jelikož nemám žlučník, tak jsem se bála a částečně si řízek oloupala, ale konečně jsem měla pocit, že jím normálně.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024