Rizoto se dvěma druhy mas

Variace na známé a oblíbené rizoto 

Ingredience

  • 200g vepřové panenky
  • 1 kuřecí prso
  • cibule
  • 2 menší mrkve
  • paprika
  • 2 kyselé okurky
  • rýže
  • 1 lžíce jíšky
  • kečup
  • sůl, pepř, směs na kuře
  • olej
  • 3dcl vody
  • strouhaný sýr na posypání

Postup

Maso nakrájíme na drobné kostičky, osolíme, opepříme, okořeníme a zakápneme olejem. Cibuli si nakrájíme na jemno, papriku (oloupeme), mrkev a okurky na malé kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a orestujeme maso. Dále přidáme zeleninu a ještě 5 min restujeme společně s masem. Zalijeme 3 dcl vody, přidáme 2 lžíce kečupu a půl hodiny podusíme. Na závěr přidáme lžíci jíšky a vmícháme uvařenou rýži. Dochutíme kořením dle potřeby. Podáváme sypané sýrem. 

ileostomie rizoto maso

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací