7. 2. 2019
Pokud se vám nechce mato motat, plnit, svazovat, tenhle recept je značka ideál!
24. 6. 2018
Omáčka jak má být! Představíme si jednoduchou variantu s masem a knedlíčkem. Dá se podávat i s vařeným bramborem a vejcem, pokud máte vyzkoušeno, že vám vejce nedělá žádné problémy. (zařazeno cca po 4 měsících od operace)
21. 5. 2018
Když chcete zkusit chuť krásně rozpadajícího se hovězího masíčka, mňam
1. 5. 2018
Tuto omajdu miluju již od dob školních jídelen, protože tam ji vařili opravdu skvěle. Ne, nedělám si legraci, byla fakt dobrá!
1. 1. 1000
29. 9. 2019
Sezóna cuket se pomalu blíží ke konci. Tady je recept na super cuketový nákyp na plech/pekáček.
18. 6. 2019
Na tento letní pokrm je asi zbytečné psát recept, ale každopádně ho sem dám, třeba že je toto jídlo možné udělat a mnoho variant
20. 5. 2019
Pokrm opět jednoduchý a existuje asi bambilion variant. Já jsem udělala tuhle klasickou..
13. 3. 2019
Pokud tolerujete brokolici a smetanu, tohle jídlo je super :)
13. 3. 2019
Těstovinky mám moc ráda, špenát se dá vyměnit za brokolici, květák.
3. 11. 2018
Už to chtělo změnu! Na klasický gyros ve stánku si netroufnu, tak mi ho manžel upravil tak, abych ho mohla (zařazeno cca po 6 měsících od operace)
9. 10. 2018
Plněné tortily jsou mou oblíbenou večeří. Dají se podávat různými způsoby, tady je recept na jeden z nich. (zařazeno cca po 6 měsících od operace)
25. 9. 2018
Květák zase jinak. Pokud ho vaše střívka zvládnou, směle do toho. Po jídle si dopřeji pro jistotu Espumisan (zařazeno cca po 5 měsících od operace)
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024