parádní a jednoduchý pokrm s letní vůní
na marinádu:
Připravíme si z oleje a koření marinádu, do které stěhýnka naložíme klidně několik hodin před pečením. Poté si očistíme zeleninu, pokrájíme brambory a poklademe do pekáčku spolu s naloženým masem. Můžeme ještě osolit brambory a zeleninu. Marinádu, která zbyde dáme také do pekáčku. Pečeme při 200°C cca 20 minut zakryté. Poté odkryjeme, pečeme dalších 20 min. Poté přilijeme víno s šťávu z citronu a pečeme do změknutí brambor.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024