Zapečené maso na šlehačce s bramborami

Pokud vaše střívko zvládne trošku šlehačky, určitě si pochutnáte!

Ingredience

  • brambory
  • vepřové maso plátky (pečeně)
  • šlehačka 33% (v červeném tetrapaku)
  • pepř, sůl
  • lžíce oleje

Postup

Oloupeme brambory a nakrájíme je na požadované kousky. Maso lehce naklepeme, osolíme, lehce opepříme. Do pekáčku dáme lžíci oleje, poklademe maso a vrstvíme bramory. Ty poté ještě osolíme a zalijeme šlehačkou. Pečeme cca hodinu na 180°C, dokud nejsou brambory měkké.

ileostomie recepty brambory

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací