Když máte chuť na polévku a chcete něco trochu rychlejšího než vývar A zelenina je co? Zdravá!
Na rozpuštěném másle lehounce osmahneme nakrájené mrkve, petržel a celer. Poté zalijeme asi 0,5 litrem vody a přidáme očištěnou kedlubnu, pórek a cibuli, aby se vyvařily spolu s nakrájenou zeleninou. Budeme mít chutnější vývar. Vaříme do změknutí nakrájené zeleniny. Poté kedlubnu, pórek a cibuli vyndáme z polévky pryč. Přidáme bujón a zavaříme pár lžic krupice nebo nudle. Podle chuti osolíme, přidáme nakrájenou petrželku.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
6. 8. 2024
16. 4. 2024
19. 2. 2024
23. 1. 2024