Grilovačky! Maso, špekáčky, párečky, klobásky, křidýlka,... To jsou teprve muka! Pokud si na tyto pochutiny na grilu netroufnete, mám pro vás tip, jak uspokojit své chuťové pohárky
Ingredience:
(1 porce)
2 brambory
150g libového kuřecího/vepřového masa
kousek oloupané papriky
1 oloupané rajče zbavené jadýrek
čtvrtka cibule
olej
sůl, koření na kuře
Postup:
Připravíme si větší kus alobalu, dvojitý. Brambory nakrájíme na kostičky, maso na nudličky, zeleninu na menší kousky (pěkně nám směs ovoní). Zakápneme olejem, osolíme, okořeníme podle zvyklosti. Zabalíme do alobalového balíčku.
Na grilu se pochutina připravuje zhruba hodinu, čím menší kousky, tím kratší doba.
V cuketovém období můžeme přidat i oloupanou cuketu bez jadýrek nakrájenou na kostičky.
Kdo jsem?
Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.
26. 12. 2024
26. 11. 2024
6. 8. 2024
16. 4. 2024