Živáňská směs v alobalu na gril

Grilovačky! Maso, špekáčky, párečky, klobásky, křidýlka,... To jsou teprve muka!  Pokud si na tyto pochutiny na grilu netroufnete, mám pro vás tip, jak uspokojit své chuťové pohárky 

Ingredience:

(1 porce)

2 brambory

150g libového kuřecího/vepřového masa

kousek oloupané papriky

1 oloupané rajče zbavené jadýrek

čtvrtka cibule

olej

sůl, koření na kuře

 

Postup:

Připravíme si větší kus alobalu, dvojitý. Brambory nakrájíme na kostičky, maso na nudličky, zeleninu na menší kousky (pěkně nám směs ovoní). Zakápneme olejem, osolíme, okořeníme podle zvyklosti. Zabalíme do alobalového balíčku.

Na grilu se pochutina připravuje zhruba hodinu, čím menší kousky, tím kratší doba.

V cuketovém období můžeme přidat i oloupanou cuketu bez jadýrek nakrájenou na kostičky.

ilestomie dieta kuřecí paprika brambory gril

100blog
Bára

Bára

Kdo jsem?

Ahoj, jmenuji se Bára, bydlím v srdci Lužických hor, je mi 36 a od konce února 2018 žiju se stomií.

BIO

Nejnovější články

Chtěla bych se probudit
Konečně doma

Konečně doma

26. 11. 2024

Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
Hospitalizace

Hospitalizace

6. 8. 2024

Neveselé jaro (CHT4-5/IV.linie)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Více informací